Turistička ponuda


Zagyland

zagyland Želite li udahnuti malo svježeg zraka i pritom se dobro zabaviti, pronaći svoj chi, poboljšati komunikaciju u obitelji ili tvrtki, za vas imamo pregršt aktivnosti na otvorenom i zatvorenom prostoru – obratite nam se s povjerenjem.

Aktivnosti u našoj ponudi su spa, mali nogomet, badminton, najam bicikla, najam sjenice, streličarstvo, quad safari, stolni tenis, stolni nogomet, paintball, lov i ribolov. Idealno za team building!

zagyland.com [email protected]


Hiža bake Roze

hiža bake roze - naslovna Hiža bake Roze sagrađena je 1957. godine. Sada je obnovljena. Nastojalo se sačuvati što više starih elemenata i detalja koji nam daju uspomene. Kao takva, spremna je za iznajmljivanje svim ljudima koji vole mir, tišinu, prirodu a nadasve ovo podneblje. Kuća je kategorizirana sa 4 zvjezdice te namijenjena za odmor četiri osobe. Na raspolaganju vam je spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ležajem za dvije osobe i televizorom, kupaonica i dobro opremljena kuhinja. U sklopu kuće nalazi se novo uređen podrum (pelnica) u kojem svaki gost sa užitkom popije piće dobrodošlice. Badminton, pikado i još neke društvene igre omogućene su vam uz opuštajuće ležaljke na samom imanju. U nastavku imanja imamo stari štagalj koji vam može poslužiti za obilježavanje vama važnih životnih trenutaka do 25 osoba. I naravno, neizbježan vanjski roštilj te WI-FI. Ako vam pak treba pomoć u organizaciji vaše proslave, stojimo na raspolaganju sa savjetima i eventualnoj pomoći.

facebook.com/rozinahiza [email protected] 098 937 0847

Načelnica

Anita KrokAnita Krok, mag.polit.soc.
Rođena 15.12.1986. u Zaboku, a od rođenja živi u Konjščini. Završila preddiplomski studij socijalnog rada i diplomski studij socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistre socijalne politike. Udana, majka jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se izradom eko proizvoda, vrtlarenjem i šivanjem.

049/465-905
099/527-4210
[email protected]
Službeni Facebook profil

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)

Informacije

Ivice Gluhaka 13, Konjščina
Krapinsko-zagorska
Hrvatska
49282

[email protected]

049/465-905

PON-PET (7:00 - 15:00)

OIB: 64934614358
Općina Konjščina