Turistička ponuda


Zagyland

zagyland Želite li udahnuti malo svježeg zraka i pritom se dobro zabaviti, pronaći svoj chi, poboljšati komunikaciju u obitelji ili tvrtki, za vas imamo pregršt aktivnosti na otvorenom i zatvorenom prostoru – obratite nam se s povjerenjem.

Aktivnosti u našoj ponudi su spa, mali nogomet, badminton, najam bicikla, najam sjenice, streličarstvo, quad safari, stolni tenis, stolni nogomet, paintball, lov i ribolov. Idealno za team building!

zagyland.com [email protected]


Historic country house Zagorje

historic country house zagorje Pozivamo vas da vaše fešte s dragim ljudima, proslave, krstitke, manja vjenjčanja, momačke i djevojačke ili team-buliding proslavite u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog zagorja, u našoj novoobnovljenoj jedinstvenoj povijesnoj kuriji s bazenom i beskrajnim zelenilom te šumom. Obratite nam se s povjerenjem u svako godišnje doba.

Jednako kao i za dnevni ili višednevni obiteljski odmor, ili s društvom, u fantastičnom mirnom ambijentu kao odmorom od gradske vreve i obaveza.

facebook.com 099 214 5330 (Valentina)


Hiža bake Roze

hiža bake roze - naslovna Hiža bake Roze sagrađena je 1957. godine. Sada je obnovljena. Nastojalo se sačuvati što više starih elemenata i detalja koji nam daju uspomene. Kao takva, spremna je za iznajmljivanje svim ljudima koji vole mir, tišinu, prirodu a nadasve ovo podneblje. Kuća je kategorizirana sa 4 zvjezdice te namijenjena za odmor četiri osobe. Na raspolaganju vam je spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ležajem za dvije osobe i televizorom, kupaonica i dobro opremljena kuhinja. U sklopu kuće nalazi se novo uređen podrum (pelnica) u kojem svaki gost sa užitkom popije piće dobrodošlice. Badminton, pikado i još neke društvene igre omogućene su vam uz opuštajuće ležaljke na samom imanju. U nastavku imanja imamo stari štagalj koji vam može poslužiti za obilježavanje vama važnih životnih trenutaka do 25 osoba. I naravno, neizbježan vanjski roštilj te WI-FI. Ako vam pak treba pomoć u organizaciji vaše proslave, stojimo na raspolaganju sa savjetima i eventualnoj pomoći.

facebook.com/rozinahiza [email protected] 098 937 0847


Paintball CROS

paintball crossCROS PAINTBALL nudi jedinstvenu adrenalinsku zabavu. U prekrasnom prirodnom ambijentu osim paintball-a u ponudi možete pronaći i streličarstvo, stolni nogomet, mogućnost roštiljanja i kampiranja.

Radno vrijeme: prema dogovoru uz prethodnu najavu i rezervaciju termina

Najbolja zabava za proslave rođendana, team buildinge, školske izlete ili druženje u prirodi s ekipom.
Oslobodite se stresa i uz to vrhunski zabavite!

facebook.com/crospaintball [email protected]


Kuća za odmor “Kokotova hiža”

kokotova hižaU malenom zagorskom selu Klimen (zaseok Lugari) u općini Konjščina nalazi se kuća za odmor Kokotova hiža. U netaknutoj prirodi na rubu šume sa svojih sedam drvenih kućica selo kao da je ostalo u nekom davno izgubljenom vremenu. Na seoskom planinarskom putu za Ivanščicu na 232 m nadmorske visine zadržalo je sve karakteristike kulturne i etno baštine Hrvatskog zagorja. Kokotova hiža obnovljena je stara, hrastova zagorska kuća. Čini se mala (8.5 m x 4 m) ali ima sve što je potrebno za jedan kvalitetan odmor od užurbanog i stresnog života. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja u kojem je kuhinja, dnevni boravak i kupaona te potkrovlja koji je cijeli pretvoren u veliku spavaću sobu sa 3 kreveta.

091 6166 663 (Dubravka)


Načelnica

Anita KrokAnita Krok, mag.polit.soc.
Rođena 15.12.1986. u Zaboku, a od rođenja živi u Konjščini. Završila preddiplomski studij socijalnog rada i diplomski studij socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistre socijalne politike. Udana, majka jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se izradom eko proizvoda, vrtlarenjem i šivanjem.

049/465-905
099/527-4210
[email protected]
Službeni Facebook profil

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)

Informacije

Ivice Gluhaka 13, Konjščina
Krapinsko-zagorska
Hrvatska
49282

[email protected]

049/465-905

PON-PET (7:00 - 15:00)

OIB: 64934614358
Općina Konjščina