Izvršeno poribljavanje i uređenje okoliša bajera

6. ožujka 2023.
Izvršeno poribljavanje i uređenje okoliša bajera

Obogaćivanje i očuvanje ribljeg fonda itekako je važno, a svjesni su toga i u Športsko ribolovnom klubu “Štuka” Konjščina. Tako je prošlog petka od strane članova ribolovnog kluba izvršeno klasično proljetno poribljavanje, dobro poznatih konjščinskih bajera.

Iako je zbog toga trenutno ribolov zabranjen, iz Kluba poručuju svih strastvenim ribolovcima da iskoriste taj period za brušenje udica i pripremu za novu ribolovnu sezonu.

Samo poribljavanje bila je i prilika za druženje ribiča i dogovor oko otvaranja obnovljene ribičke kućice, budući da se završetak radova na njenoj rekonstrukciji i izgradnji nadstrešnice očekuje do 1. svibnja. Iako je već sada, kako ribičima tako i ostalim mještanima, boravak na Bajerima puno ugodniji, jer je na inicijativu ribičkog Kluba te tamošnjeg mjesnog odbora uz samu obalu izrađena drvena sjenica za odmor, uskoro će ovaj biser općine zasjati u punom sjaju.

Općinska načelnica poručuje se krenulo vrlo užurbano s radovima, budući da nam stiže ljepše vrijeme, a naši su bajeri omiljeno mjesto za šetnju i uživanje u prirodi brojnih naših mještana. Naravno, osim toga oni su i pravi mali raj naših ribiča pred kojima je, nakon izvršenog poribljavanja, sasvim sigurno uzbudljiva ribička sezona.

Svjesni smo da im trenutno njihov željen i potreban ribolovni mir i tišinu ovih dana narušavamo radovima pa ih svakako molimo za razumijevanje jer će za dva mjeseca svima biti omogućen puno ugodniji boravak na Bajerima, za što se svakako isplati strpjeti.

Načelnica

Anita KrokAnita Krok, mag.polit.soc.
Rođena 15.12.1986. u Zaboku, a od rođenja živi u Konjščini. Završila preddiplomski studij socijalnog rada i diplomski studij socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistre socijalne politike. Udana, majka jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se izradom eko proizvoda, vrtlarenjem i šivanjem.

049/465-905
099/527-4210
[email protected]
Službeni Facebook profil

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)

Informacije

Ivice Gluhaka 13, Konjščina
Krapinsko-zagorska
Hrvatska
49282

[email protected]

049/465-905

PON-PET (7:00 - 15:00)

OIB: 64934614358
Općina Konjščina