Održana izvještajna skupština DVD Jertovec

15. ožujka 2023.
Održana izvještajna skupština DVD Jertovec

Općina Konjščina prepoznaje važnost djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava na svom području čiji članovi nesebičnim i humanim djelovanjem doprinose sigurnosti svih mještana i njihove imovine.

Općinska načelnica istaknula je da našem području djeluju četiri DVD-a. Oni su uvijek na prvoj liniji obrane od svih prirodnih nepogoda zbog čega im se zahvalila.

Budući da je riječ o jednoj od najvažnijih sastavnica sustava civilne zaštite, Općina je uvijek spremna financijski poduprijeti sva četiri društva koja djeluju na njezinom području i više od zakonskih propisanih iznosa, a i nadamo se da će se ubrzo izabrati vozilo za kupnju bi se napokon riješio najveći izazov s kojim se suočava DVD Jertovec.

Nakon prve izvještajne skupštine na kojoj su predsjednik DVD-a Jertovec Davor Dumić i zapovjednik Ivica Mačković podnijeli izvješće o radu te financijsko izvješće slijede još tri skupštine, a potom i izvještajna skupština Vatrogasne zajednice Općine Konjščina.

Skupštini je prisustvovao i glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Marijan Lovrenčić koji je pohvalio DVD Jertovec čiji su vatrogasci uvijek na dispoziciji, izlaze na intervencije diljem županije unatoč tome što nemaju vatrogasno vozilo i priključuju se centralnom društvu.

Kako je nabavka vozila velik problem pozivamo potencijalne prodavatelje da se, ako posjeduju odgovarajuće vatrogasno vozilo B kategorije, jave DVD-u Jertovec.

Načelnica

Anita KrokAnita Krok, mag.polit.soc.
Rođena 15.12.1986. u Zaboku, a od rođenja živi u Konjščini. Završila preddiplomski studij socijalnog rada i diplomski studij socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistre socijalne politike. Udana, majka jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se izradom eko proizvoda, vrtlarenjem i šivanjem.

049/465-905
099/527-4210
[email protected]
Službeni Facebook profil

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)

Informacije

Ivice Gluhaka 13, Konjščina
Krapinsko-zagorska
Hrvatska
49282

[email protected]

049/465-905

PON-PET (7:00 - 15:00)

OIB: 64934614358
Općina Konjščina