Pismo Općinske načelnice učenicima osnovne i srednje škole, te njihovim roditeljima

6. rujna 2021.
Pismo Općinske načelnice učenicima osnovne i srednje škole, te njihovim roditeljima

Drage učenice i učenici od srca vam želim sretnu, mirnu i uspješnu novu školsku godinu, upornosti u učenju i što bolje rezultate.

Prvašićima, koji sutra prvi put dolaze u školu želim da im škola postane drugi dom u kojem će steći životne prijatelje, ali i naučiti mnogo za budućnost. Neka vam školsko doba ostane nezaboravno, a škola mjesto druženja, znanja i lijepih uspomena.

Ostalim učenicima osnovne i srednje škole želim da im ova godina bude prvenstveno mirnija i zdravija, puna rada, znanja i uspjeha.

Našim učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima, profesoricama i profesorima i svim djelatnicima škola također želim uspjeha, strpljenja i kreativnosti u požrtvovnom prenošenju znanja školarcima.

Roditelji će nesumnjivo biti podrška u učenju i svemu ostalome, a nadam se da će zbog epidemioloških mjera biti manje situacija koje će roditeljima dodatno komplicirati organiziranje privatnog i profesionalnog života.

Ova školska godina sigurno je još jedan dodatni izazov, ali vjerujem da će svi učesnici na kraju školske godine zaokružiti (još) jednu dobru godinu.

P.S. (ali ne manje važno)
Upućujem apel svim sudionicima u prometu da u blizini škola i pješačkih prijelaza maksimalnu obrate pažnju na djecu i učenike, a učenike isto pozivam na oprez.

Neka vam je sretno, vaša načelnica!
Anita Krok

Načelnica

Anita KrokAnita Krok, mag.polit.soc.
Rođena 15.12.1986. u Zaboku, a od rođenja živi u Konjščini. Završila preddiplomski studij socijalnog rada i diplomski studij socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistre socijalne politike. Udana, majka jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se izradom eko proizvoda, vrtlarenjem i šivanjem.

049/465-905
099/527-4210
[email protected]
Službeni Facebook profil

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)

Informacije

Ivice Gluhaka 13, Konjščina
Krapinsko-zagorska
Hrvatska
49282

[email protected]

049/465-905

PON-PET (7:00 - 15:00)

OIB: 64934614358
Općina Konjščina