Veselo, šareno i raspjevano u Konjščini – Male maškare okupirale centar općine

17. veljače 2023.
Veselo, šareno i raspjevano u Konjščini – Male maškare okupirale centar općine

Maškare su prilika za dobru zabavu koja se ne propušta, niti zaboravlja i jednom u godini nudi bijeg pod tuđu masku i opće šarenilo, a upravo su toga svjesni i u Općini Konjščina gdje je u petak prijepodne bilo posebno veselo. Prostor ispred općinske zgrade, već tradicionalno, zauzele su razdragane male maškare predstavljajući svoje maske i kostime koje su vrijedno pripremali za ovaj poseban dan.

Naime, za raspjevano, rasplesano i šareno fašničko prijepodne pobrinuli su se učenici Osnovne škole Konjščina te mališani tamošnjeg Dječjeg vrtića, a bila je to prilika da se pokaže kreativnost bez granica kada su maske u pitanju.

A upravo su mali licitari odnosno Dječji vrtić Konjščina, među masom razigranih maski odnijeli nagradu za najbolju grupnu masku. Glede pojedinačnih maski treće je mjesto pripalo atraktivnoj vampirici, drugo je mjesto odnijela maska akvarij, dok je pak titulu najbolje pojedinačne maske odnio slikar. Svi su ostali sudionici za svoj trud bili nagrađeni slatkišima i nezaobilaznim krafnama.

Načelnica

Anita KrokAnita Krok, mag.polit.soc.
Rođena 15.12.1986. u Zaboku, a od rođenja živi u Konjščini. Završila preddiplomski studij socijalnog rada i diplomski studij socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistre socijalne politike. Udana, majka jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se izradom eko proizvoda, vrtlarenjem i šivanjem.

049/465-905
099/527-4210
[email protected]
Službeni Facebook profil

PRIJAM STRANAKA
Radnim danom od 8:00 do 13:00h
(poželjna prethodna najava)

Informacije

Ivice Gluhaka 13, Konjščina
Krapinsko-zagorska
Hrvatska
49282

[email protected]

049/465-905

PON-PET (7:00 - 15:00)

OIB: 64934614358
Općina Konjščina